Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Basic Vehicles Rubble - figur og kjøretøy

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 185,-
På lager
SKU
06206-108
   

Dette Paw Patrol bulldoser-kjøretøyet er laget for å se ut som Rubbles bulldoser fra Tv-serien og er full av autentiske detaljer og realistiske funksjoner som barna vil like, inkludert bevegelig drill og graveskuff. Perfekt til fantasilek, den lille vil ha mange timers moro med Rubble i førersetet mens de kjører til unnsetning.

Rubble-figuren kan tas ut av kjøretøyet. 

Inneholder:

  • 1 Rubble-figur
  • 1 kjøretøy

Detaljer:

  • Mål: 19,4 x 20,7 x 9,6 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6061794
EAN778988406021
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.