Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

PAW Patrol Basic Vehicles Rubble - figur og kjøretøy

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 167,-
På lager
SKU
06206-108
   

PAW Patrol Rubble er klar med doningen sin i Basic Vehicle figursettet med figur og kjøretøy.

Dette Paw Patrol bulldoser-kjøretøyet er laget for å se ut som Rubbles gule bulldoser fra Tv-serien og er full av autentiske detaljer og realistiske funksjoner som barna vil like, inkludert bevegelig drill og graveskuff for enda mer innlevelsesrik lek. Rubble-figuren kan lekes med sammen med kjøretøyet og for seg selv.

Perfekt til å gjenskape favorittøyeblikkene med Rubble fra Paw Patrol, her har barnet mye moro og lek foran seg sammen. Samle flere figurer, kjøretøy og leker fra PAW Patrol for det ultimate valpeteamet! Paw Patrol har full kontroll!

Inneholder:

  • Rubble-figur
  • Kjøretøy

Detaljer:

  • Mål kjøretøy: ca. 16,5 x 8,5 x 8,5 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Alle Paw Patrol Basic Vehicle figursettene kan kombineres med PAW Patrol Mighty Pups utkikkstårn, Paw patrol Movie Ultimate City Tower og Paw Patroller (modell 6060442 og 6024966) (selges separat)

Produktdetaljer
Modell6061794
EAN778988406021
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.