Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol True Metal die cast PAW Patroller med utskytningsrampe - med 3 redningsoppdrag

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Medlemspris 475,20 20%
Vår lavpris: 594,-
Utsolgt
SKU
06195-134

Sett din favoritt PAW Patrol-bil i utskytningsrampen på denne kule 2 i 1 bilen. Bilen kan romme hele 7 kjøretøy og når du åpner den opp forvandles den til en kul utskytningsrampe for bilene.

I dette lekesettet får du 3 ulike redningsoppdrag å gjennomføre og det mangler ikke actionfylte øyeblikk med denne tøffe PAW Patrolleren. Du får også med det kule kjøretøyet til Robodog.

Pass opp … er det en brann? Ikke noe problem PAW Patrol tar oppdraget. Denne kule bilen forvandles fullstendig til et morsomt lekesett for små PAW Patrol fans. Ha det morsomt i timevis og gjennomfør ulike oppdrag med dette morsomme lekesettet. Ingen valp er for liten, ingen oppdrag for stort!

Inneholder:

  • Paw Patroller True Metal 2 i 1 kjøretøy
  • Robodog kjøretøy 
  • Hinder med brann 
  • 3 redningsoppdrag 

Detaljer:

  • Plass til 7 True-Metal-kjøretøy (selges separat) 
  • Mål: L58 x B13,5 x H24,6 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6053406
EAN778988270240
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.