Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol True Metal die cast PAW Patroller med utskytningsrampe - med 3 redningsoppdrag

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 574,-
På lager
SKU
06195-134
   

Sett din favoritt PAW Patrol-bil i utskytningsrampen på denne kule 2 i 1 bilen. Bilen kan romme hele 7 kjøretøy og når du åpner den opp forvandles den til en kul utskytningsrampe for bilene.

I dette lekesettet får du 3 ulike redningsoppdrag å gjennomføre og det mangler ikke actionfylte øyeblikk med denne tøffe PAW Patrolleren. Du får også med det kule kjøretøyet til Robodog.

Pass opp … er det en brann? Ikke noe problem PAW Patrol tar oppdraget. Denne kule bilen forvandles fullstendig til et morsomt lekesett for små PAW Patrol fans. Ha det morsomt i timevis og gjennomfør ulike oppdrag med dette morsomme lekesettet. Ingen valp er for liten, ingen oppdrag for stort!

Innhold:

  • Paw Patroller True Metal 2 i 1 kjøretøy
  • Robodog kjøretøy 
  • Hinder med brann 
  • 3 redningsoppdrag 

Detaljer:

  • Plass til 7 True-Metal-kjøretøy (selges separat) 
  • Mål: L58 x B13,5 x H24,6 cm 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6053406
EAN778988270240
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.