Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Marshall - figur, kjøretøy og dino-overraskelse

-29%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

29%
Kampanjepris 155,- Vår lavpris: 218,- Du sparer: 63,-
På lager
SKU
06206-110
   

Dra på spennende dino eventyr med Marshall fra Paw Patrol og hans dino redningskjøretøy! Dette unike kjøretøyet kommer med Marshall og en overraskelse dino mini-figur. Med dinosaur-inspirerte detaljer, verktøy, tilbaketrekningsmotor og store hjul til å mestre et hvilket som helst terreng, er Marshall klar for action. En ypperlig gave for barn fra 3 år og oppover.

  • Dra på dino-redningsaksjon med dette kjøretøyet med store hjul og dinosaur-inspirerte detaljer
  • Plasser Marshall i kjøretøyet, trekk bilen tilbake, slipp og se Marshall suse til action
  • Åpne egget for å avsløre en dino-overraskelse

Innhold:

  • 1 x Marshall-figur
  • 1 x Dino Rescue Vehicle
  • 1 x Overraskelse-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 22,9 x 22,9 x 9,5 cm (HxBxD)
Produktdetaljer
Modell6059518
EAN778988305522
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.