Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen lekebil - Chase Feature Mighty Cruiser med lys og lyd

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 548,-
Utsolgt
SKU
07233-20

La barna gjenspille actionfylte redningsoppdrag med Chase og hans Mighty Cruiser politibil med lys og lydeffekter - med inspirasjon fra PAWPatrol the Mighty Movie.

La barnet opplevet spenningen og de magiske kreftene fra Paw Patrol The Mighty Movie, med leker og Mighty Pups figurer. Denne Paw Patrol Feature lekebilen er over 30 cm lang og 15 cm bred, har kult design og en stilig kjøretøys-forvandling. Dra på redninsaksjoner med Chase sin Mighty Cruiser med spennende lydeffekter som musikk og setninger, samt lys som blinker synkronisert - akkurat som i filmen.

Politihunden Chase er i kledd sin Mighty Pups uniform og kommer med sin helt unike politibil. For ekstra actionfylt spenning kan barna skru av lyset under leken for å få enda mer utbytte av bilens lys. Figuren kan plasseres i bilen når det er tid for oppdrag, eller lekes med utenom. Lekemulighetene er mange. Etter at barna har satt Chase i bilen sin kan de trykke på han for å aktivere kjøretøeys forvandling og samtidige få fram de kule lyd- og lyseffektene.

Inneholder:

  • Paw Patrol Feature Mighty Cruiser lekebil
  • Paw Patrol Mighty Pups Chase figur

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 30 x 15 x 7 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067497
EAN778988486252
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.