Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen - jetfly med lyd, musikk, lys og Skye figur

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
07233-31
   

Dette PAW Patrol jetflyet med Skye er en fantastisk gave til barn som digger PAW Patrol og filmen PAW Patrol Mighty Movie! Lekeflyet kommer med lydeffekter, musikk og blinkende lys!

Barnet kan slå seg sammen med Skye og hennes PAW Patrol Mighty Move redningsfly, for spennende redningsoppdrag og eventyr i luften. PAW Patrol flyet måler over 38 cm i lengden og 35 i bredden, og har et smidig design med spennende egenskaper og to projektilkanoner. Med stillige lydeffekter og musikk samt synkroniserende lys er det som å både se og høre filmen hjemme i stua eller på barnerommet.

Skye-figuren er kledd i sin Mighty Pups uniform med gjennomsiktige deler og kul hjelm. Barnet kan plassere figuren i flyets cockpit for å aktivere flere områder av Skyes kropp og hennes jetfly. De kan glede seg over å se hennes poter lyse opp, høre musikk og lyd-effekter. Når det er tid for et nytt redningsoppdrag kan barne holde i spaken på flyet og tippe det opp og ned, til høyre og venstre for å aktivere lyder. Deretter kan de klemme inn spaken for å starte en tønnerullende bevegelse av jetflyets vinger og høre flere lydeffekter, mens de skyter av gårde fra ett oppdrag til et annet! Oppstår det problemer lades utskyterne med projektiler som skytes ut ved å trykke knappene på hver vinge. 

  • Mighty Skye sitt Mighty Movie Jet fly
  • Med lys- og lydeffekter og musikk
  • Fly med to kanoner som skyter projektiler

Med PAW Patrol leker kan barna utforske fantasien sin og utvikler motoriske ferdigheter gjennom lek, samtidig som de kan gjenoppleve sine favorittscener og episoder fra Paw Patrol og Paw Patrol the Mighty Movie.

Inneholder:

  • Paw Patrol The Mighty Movie Skye Feature Jet lekefly
  • Skye actionfigur
  • 2 projektiler

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 46 x 12 cm (BxLxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067498
EAN778988486269
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.