Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen Mini Squad Patroller - lastebil med Chase-lekebil

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
07233-21
   

Gjør dere klar til å kjøre til det neste store redningsoppdraget med Pup Squad Patroller og Mighty Pups Chase i sin Pup Squad Racer lekebil, akkurat som i PAW Patrol: The Mighty Movie!

Den store lastebilen har en spennende transformasjon fra en PAW Patroller-lekebil til et fantastisk mobilt kommandosenter, komplett med utskytningsrampe og oppbevaringsplass til for flere Pup Squad-racerbiler (bare Chase følger med).

Vipp førerhuset forover for å plassere Chase-racerbilen i førersetet, og lat som om dere er på vei til neste oppdrag med frihjulsmekanismen. Når det er tid for en høyhastighets redning, fjern Chase fra førerhuset, lukk taket, sett Chase på toppen av førerhuset for å aktivere transformasjonen som åpner tilhengertaket for å gjøre det om til en utskytningsrampe, og senker sideveggene for å avsløre et oppstillingsområde og ekstra lagringsplass for kjøretøy! Når lekestunden er over, brett rampen og hev veggene for å gå tilbake til lastebilmodus.

Her kan barna nyte endeløse og potetastiske eventyr med favorittheltevalpene sine med PAW Patrol: The Mighty Movie, Pup Squad Patroller! 

Inneholder:

  • Paw Patrol Mighty Movie Mini Squad Patroller lastebil
  • Chase Pup Squad Racer lekebil

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell6067085
EAN778988467213
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.