Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Mighty Movie Superfilmen Liberty & Jr. Patrollers Feature Vehicle - rosa motorsykkel med figurer

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
07233-23

Med dette settet kan barnet slå seg sammen med Liberty for kule redningsoppdrag sammen med hennes venner i junior patrollers. Libertys rosa motorsykkel måler over 20 cm i lengden og har en spennende kjøretøysforvandling. Trykk ned på toppen av kjøretøyet for å aktivere sidevognsmodus slik at Junior Patrollers vennene også kan få plass, så er det det bare å suse av sted på neste oppdrag.

Liberty er formet tro til karakteren i the Mighty Movie, kledd i sin offisielle mIghty Pups uniform. Med PAWPatrol leker kan barn utforske sin fantasi og utvikle motoriske ferdigheter gjennom lek og gjenskapelse av sine favoritscener fra Paw Patrol og Paw Patrol the Mighty Movie!

Inneholder:

  • Paw Patrol The Mighty Movie Feature motorsykkel
  • Liberty figur
  • Junior Patrollers figur

Detaljer:

  • Mål motorsykkel: 22 cm (L)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6067862
EAN778988466421
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.