Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol ride on trillekoffert - med roterende hjul

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 537,-
Utsolgt
SKU
05218-36

Ta med PAW Patrol trillekoffert på utrykning! Paw Patrol figurene på kofferten er alltid klare for neste oppdrag når du drar av gårde på din neste reise. De små kan enkelt kjøre, bære eller bli dratt rundt med denne barnetrillekofferten med hjul fra Undercover. La barna sette seg på kofferten når de er slitne og de voksne kan dra den etter seg i håndtaket. Den slitsomme reisen kan bli lettet med PAW Patrol ride on trillekofferten.  

Det morsomme designet og den fantastiske funksjonen til trillekofferten, gjør flyplassen morsommere. Kofferten er lett og veier bare 1,8 kg, og det beste av alt; den går som håndbagasje. La barnet hvile seg på kofferten gjennom flyplassen. Nå kan endelig barnet pakke sin egen koffert hvor de har plass til leker og annet viktig når man skal ut å reise. Trillekofferten har to store lommer hvor den ene kan lukkes med glidelås og den andre med krysstropper.  

Kofferten har 4 store hjul hvor de to fremste hjulene kan rotere 360 grader, noe som gjør kofferten svært fleksibel, og garantert moro for barna. Det følger med en trekkreim som lar deg dra kofferten mens barnet hviler seg. Trekkreimen kan også brukes som skulderstropp, er den ikke nødvendig lenger, kan den enkelt hektes av og legges i kofferten. 

Inneholder: 

  • 1 PAW Patrol ride on trillekoffert 
  • 2 bærehåndtak
  • Bærereim
  • 4 hjul (2 roterer 360 grader) 
  • Håndbagasje: Ja 

Detaljer:

  • Mål: (L) 44,1 x (B) 22 x (H) 28 cm 
  • Vekt: 1,8 kg 
  • Maksvekt barn som sitter på kofferten: 50 kg
Produktdetaljer
ModellPPAT7650
EAN4043946299103
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.