Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol True Metal Firetruck kjøretøy - Marshall og Chase - brannbil med politibil - 13 cm

-35%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 115,- Vår lavpris: 176,-
35%
Du sparer: 61,-
På lager
SKU
03225-32
   

13 cm lang Paw Patrol Marshalls brannbil med lasterampe og plass til Chase og politibilen hans i lasterommet.

Denne storskala, true metal, Marshall brannbilen er 13 cm lang, og kommer med Chase og kjøretøyet hans. Chase kan kjøre direkte inn i brannbilen via rampen på baksiden. True Metal brannbilen rommer også andre småbiler i størrelse 1:55 (rommer en bil). Senk lasterampen på baksiden og du kan kjøre småbilene om bord i brannbilen. Lukk rampen, og gå fra det ene spennende redningsoppdraget til det neste. Marshall brannbil har autentiske detaljer og er et av de største true metal kjøretøyet fra Paw Patrol så langt.

Inneholder:

  • Paw Patrol Marshalls brannbil
  • Paw Patrol Chases politibil (figuren er fastmontert i kjøretøyet)

Detaljer:

  • Skala politibil: 1:55
  • Mål eske: 22 x 18 x 5 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063231
EAN778988387290
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.