Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris kostyme 2-3 år - heldrakt og lue med Peppa Gris hodet

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 245,-
På lager
SKU
09218-58
   

Kle deg ut som Peppa Gris med dette søte kostyme i størrelse 80 cm (målt fra skulder og ned). Peppa Gris kostymet som passer for barn i alderen 2-3 år består av en heldrakt med en lue med Peppa gris hodet på. Med dette søte kostymet kan du gå inn i rollen som Peppa Gris. Kostyme er supert til lek, og perfekt for Peppa Gris fans!

Inneholder:

  • Peppa Gris kostyme heldrakt
  • Lue med Peppa Gris hodet

Detaljer:

  • Alder: 2-3 år
  • Størrelse: 80 cm (målt fra skulder og ned) 
  • Materialet: 100% polyester

Merk: Sko følger ikke med

Produktdetaljer
Modell11290.2-3
EAN8026196112909
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.