Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil City Life Kjøkken 9269

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 256,-
På lager
SKU
02183-3
   

Et moderne og innholdsrikt Playmobil-kjøkken som passer en travel småbarnsfamilie. Kjøkkenet har kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn, og nok skapplass til å oppbevare alt man trenger av servise og gryter. Samle familien rundt kjøkkenbordet, og spis deilig mat.

Settet inneholder:

  • Tre figurer
  • Kjøkkenseksjoner
  • Servise, gryter og kaffemaskin
  • To stoler og kjøkkenøy
  • Barnestol, bilstol og mye mer
  • Møblene kan brukes separat, men passer også til Playmobil City Life Modern House, modelnr 9266
  • Alder: Fra 4-10 år 

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9269
EAN4008789092694
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.