Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil City Life Lekeboks i barnehagen 70308

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 258,-
Få igjen på lager
SKU
01202-116
   

Hver dag tar barnehagelæreren seg av barna i barnehagen. I tillegg til et stort musikalsk og pedagogisk program, er det selvfølgelig også nok tid til boltring og lek. I dag skal de spille basketball ute i den friske luften. Hvem kommer til å vinne? Bak de to dørene til PLAYMOBIL-lekeboksen skjuler det seg en liten barnehage med mange kjærlige detaljer, som musikkinstrumenter, basketball, rokkeringer, en koselig sofa, bord, stoler og naturligvis en barnehagelærer og barn. Et ideelt lekesett for alle barnehagefans. med barnehagetante og to barn. Med mye leketøy og tilbehør til å leke barnehage med.

Detaljer:

  • Antall deler: 50
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70308
EAN4008789703088
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.