Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Country Piknik med hester 71239

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 327,-
Få igjen på lager
SKU
06234-118
   

Etter en lang ridetur slår familien fra Playmobil Country seg ned på teppet og nyter en lekker piknik, mens hestene gresser rolig på engen. Mette og fylt med ny energi tar rytterne igjen ridehjelmene på og setter seg tilbake i salene. De mange detaljene og flotte hestefigurene i dette settet sikrer barna en fantastisk lekeopplevelse, og gir timevis med fantasirik lek. Settet inneholder tre Playmobil-figurer, tre hestefigurer, teppe, border collie, saler og mye mer.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • 2 hester, ponni
  • 3 saler, 3 tøyler
  • Border Collie, and, 3 andunger
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antal deler: 67
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71239
EAN4008789712394
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.