Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Family Fun Club Set Waterpark 70115 - stort badeland

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 894,-
Utsolgt
SKU
04192-64

Playmobil Family Fun Club set waterpark er et detaljert og realistisk byggesett fra Playmobil, som inspirerer barn til å bygge sin egen miniverden, der de kan skape og leke scener og roller. Denne vannparken har mange attraksjoner for både barn og voksne. Stigen fører opp til det høyeste platået, og du finner en ekstra vannattraksjon i form av en liten elv i bassenget. Og etter en morsom lekestund i bassenget kan figurene sette seg ved bordet i restauranten og bestille seg boller eller is.

Detaljer:

  • Mål: 58 x 49,5 x 14,5 cm
  • Antall deler: 199
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70115
EAN4008789701152
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.