Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus BIG Pastel Value Pack - byggesett med 70 brikker og byggeplate i metallkoffert

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen.Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 297,-
Medlemspris 175,-
På lager
SKU
10202-2
   

Plus Plus BIG er perfekt for små hender og store ideer. Plus Plus BIG Pastel Value Pack inneholder 70 store brikker i pastellfargene rosa, lilla, hvit, lyseblå, lysegrønn og gul. Dette byggesettet byr på uendelig lekemuligheter for barn som holder på å utvikle sine motoriske ferdigheter og som øver på fargegjenkjenning, mønster og sortering. Alt dette kan man her blande med lek og kreativitet.

Plus-Plus stimulerer barns læringsglede, fantasi, kreativitet og motorikk. Barn i alle aldre kan dra fordeler av å leke og bygge med Plus-Plus ettersom byggemuligehtene er mange. Man kan bygge alt fra enkle mosaiker i 2D til komplekse 3D-modeller med denne pedagogiske STEM-leken som lar kreativiteten flyte fritt. 

Plus-Plus: en form - uendelige muligheter!

  • Ekstra store Plus-Plus byggeklosser
  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og ftalat-fri

Inneholder:

  • 70 Plus Plus pastelbrikker
  • Byggeplate
  • Oppbevaringskoffert
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål enkeltbrikke: 50 x 30 mm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell3275
EAN5710409201155
MerkePlus Plus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.