Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus byggesett - 2400 byggeklosser i ulike farger og oppbevaringsboks

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 522,-
Utsolgt
SKU
02212-76

Denne esken inneholder alt man trenger for å komme i gang med byggingen. Dessuten får du en perfekt oppbevaringsboks der alle dine Plus-Plus brikker for plass. Denne esken inneholer 2400 Plus-Plus brikker (1200 basic, 600 neon, 600 glitter mix). Størrelsen på boksen er på 40 x 30 x 13 cm og har 2 solide grep for enkle forflytning. Produktet er kompatibelt med alle andre produkter fra Plus-Plus.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 2400 Plus-Plus brikker (1200 basic, 600 neon, 600 glitter mix)
  • Oppbevaringsboks

Detaljer:

  • Mål: boksen er 40 x 30 x 13 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell3406
EAN5710409105484
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.