Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Battle Feature Figure - Pokemon figur 11 cm - Machamp

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 190,-
Utsolgt
SKU
12216-39

Gjør deg klar til noen av de mest action-fylte Pokémon-slagene du noen gang har sett! Dette fantastiske utvalget av 11 cm skalerte figurer har autentiske detaljer og unike dynamiske mekanismer. Du kan kaste deg inn i et Pokémon-slag med den 11 cm store Machamp-figuren med sine 4 bevegelige boksearmer. Gå til angrep med Machamp.

Inneholder:

  • Pokémon Machamp figur

Detaljer:

  • Figuren er ca 11 cm høy
  • Alder: fra 4 år

Gotta Catch ‘Em All™!

Produktdetaljer
Modell97917
EAN889933979177
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.