Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Present Pets Sparkle Princess Surprise - den interaktive valpen med over 100 lyder og handlinger

Hvilken interaktiv Present Pets valp finner du i din eske?

Din Present Pets har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem og fine detaljer på poter, ører, halsbånd og sløyfe. Hun er den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang! Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. For å finne ut av hvem som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Kassen begynner deretter å riste, fordi valpen vil ut til deg. Gaveesken åpner seg og den kommende bestevenn viser seg.

Medlemspris 451,10 35%
Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
05217-66
   

Present Pets Sparkle Princess Surprise - den interaktive valpen med over 100 lyder og bevegelser

Visste du at Present Pets Sparkle Princess Surprise er de eneste kjæledyrene som pakker opp seg selv? I gaveesken venter den søteste interaktive hundevalpen du har sett, enten i en søt rosafarge eller en herlig lillafarge. Den skjønne kongelige yorkie-valpen kan ikke vente med å møte deg, så hun kjemper seg ut av gaveesken sin. Du kan bare vente, så kommer hun ut til deg for å leke.

Det finnes to ulike Present Pets-valper av denne typen – og du vet først hvilken du får når hun bryter ut av esken sin. Så spennende! For å finne ut om det er Cici eller Mazie som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Gaveesken åpner seg og din kommende bestevenn viser seg.

Din Present Pets prinsessevalp har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem, og fine detaljer på poter, ører, halsbånd og sløyfe. Hun har til og med en tiara - akkurat som en ekte prinsessehund. Hun er bare den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang. Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. Din Present Pet elsker nemlig å kose!

  • Stryk en hånd over hodet hennes, og få kyss og kjærtegn i retur
  • Kil henne på magen og se henne bli klar for lek
  • Halen hennes kan logre, mens hun fniser som en hund
  • Valpen din vil også gjenkjenne stemmen din når du snakker til henne
  • Med over 100 lyder og ulike handlinger, føles Present Pets som en ekte hundevalp

Inneholder:

  • 1 Present Pets - Sparkle Princess Surprise valp

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 5 år

Merk: Hvilken valp du får er en overraskelse - du vet ikke hvilken du får før du har åpnet din.

Produktdetaljer
Modell6061363
EAN778988393475
MerkePresent Pets
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.