Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger puslespill 300 brikker - Reptile Resort

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
04218-83
   

Bli med inn i jungelen med dette puslespillet. Her finnes det mange forskjellige reptiler, både store og små. Brikkene er i XXL format som gjør det enkelt for barn å pusle. Puslespillet består av 300 store brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger XXL puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 300
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell129782
EAN4005556129782
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.