Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger XXL puslespill 300 brikker - 9 morsomme hunder

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
01202-7
   

Dette puslespillet i XXL-format fra Ravensburger består av 300 brikker og har et motiv som viser 9 morsomme hunder som rekker ut tungen. I denne hundeselfien kan du se rasene yorkshire terrier, mops, west highland terrier, labrador, golden retriever, bull terrier, king charles spaniel, dachs i tillegg til en liten chihuahua. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. 

Inneholder:

  • Ravensburger XXL puslespill 300 brikker - 9 morsomme hunder 

Detaljer:

  • Antall brikker: 300
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell132287
EAN4005556132287
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.