Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger XXL puslespill 300 brikker - Verdenskart med dyr fra hele verden

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
10195-92
   

Ravensburger XXL puslespillet med motiv av verdenskartet og ulike dyr som bor i de ulike verdensdelene består av 300 brikker og passer til barn fra 9 år og oppover. Lær om dyrene i verden samtidig som du pusler! Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL puslespill 300 brikker - Verdenskart med dyr fra hele verden 

Detaljer:

  • Mål ferdig puslet: ca. 49 x 36 cm
  • Antakk brikker: 150
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell132577
EAN4005556132577
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.