Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Adopt Me Collector kosebamse 15 cm - Hund

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 234,-
Få igjen på lager
SKU
05234-11
   

Gi liv til de svært ettertraktede og populære kjæledyrene fra #1-spillet Adopt Me! Hvilken av de seks Serie 1 Collector kosebamser vil dere adoptere? Det finnes 6 forskjellige kjæledyr å samle på fra Serie 1: Kitsune, Unicorn, Dog, Cow, Bee og Octopus. Her får du Dog, som er en myk og søt hundebamse med gul pels og tungen hengende ut av munnen. Den myke kosebamse er perfekt for lek, kos og utstilling, og den kommer med en eksklusiv virtuell spillkode.

Inneholder:

  • Roblox Adopt Me Collector kosebamse - Hund
  • Spillkode

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm (H)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellAME0006
EAN191726499039
MerkeRoblox
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.