Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Roblox Arsenal Pulse Laser - motorisert blaster med 10 piler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 588,-
På lager
SKU
07218-20
   

Denne Nerf Roblox ArsenalPulse Laser blasteren er inspirert av blasteren som brukes i Roblox-spillet Arsenal. Med blasteren følger det også med en spesiell kode som lar deg løse inn et eksklusivt element på Roblox. Blasteren har motorisert sprengning og et avtakbart magasin med plass til 10 Nerf-piler. Avfyr 10 piler på rad før det er på tide å laste om. For å begynne og skyte, sett inn magasinet med 10 piler i og hold deretter motorknappen inne før du trykker på avtrekkeren for å skyte en pil opp i luften. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørs kamper.

Inneholder:

  • 1 Nerf Roblox Arsenal Pulse Laser - motorisert blaster
  • 10 Nerf Elite-piler
  • 1 magasin
  • 1 eksklusiv kode

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF2484
EAN5010993878895
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.