Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Roblox Adopt Me Bees - blaster med roterende sylinder og 8 piler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Medlemspris 382,40 20%
Vår lavpris: 478,-
På lager
SKU
07218-21
   

Denne Nerf Roblox Adopt Me Bees blasteren er inspirert av blasteren som brukes i Roblox-spillet Adopt Me. Med blasteren følger det også med en spesialkode som lar deg løse inn et eksklusivt element på Roblox. Blasteren har en sprengning med spak og en roterende sylinder med 8 Nerf Elite piler slik at du kan skyte med 8 piler på rad. Legg pilene inn i sylinderen og beveg spaken for å fylle opp blasteren, og deretter trykk på avtrekkeren for å skyte en pil. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørs kamper.

Inneholder:

  • 1 Nerf Roblox Adopt Me Bees - blaster
  • 8 Nerf Elite-piler
  • 1 eksklusiv kode

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF2486
EAN5010993877409
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.