Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Yrkeslek

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse

Produkter 1-52 av 64

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 64

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Er det tomt i kjøleskapet og i matskapet? Da er det bare å lage seg en liste og dra på butikken. Finn frem handlevognen og plukk med deg matvarene du trenger! Her er maten nesten som ekte, men du kan velge om du vil ha lekemat i tre eller i plast. Har du funnet alt du trenger? Da må du gjennom kassen for å betale. Bipp alle varene, finn frem kontanter eller kort for å betale. Nå er du klar for å dra hjem, og kanskje du disker opp med et lekkert måltid?

Føler bamsen seg litt pjusk? Har dukken feber? Eller har actionfiguren brukket et bein? Da er det bare å ta frem doktorkofferten og se om det er noe du kan gjøre. Bruk stetoskopet for å lytte på hjertet, mål temperaturen for å se om pasienten har feber, bamsen skal på reise og da trenger den en vaksine. Er det hunden eller katten som ikke føler deg bra? Da må veterinæren ta seg en tur innom med utstyret sitt. Og når prinsessefiguren har vondt i en tann må tannlegen sjekke om det er hull, kan det borres eller må tannen trekkes?

Er det noe som har forsvunnet? Da er det på tide å hente inn politiet som kan etterforske saken. Ta på deg uniformen, snakk med kollegaene dine i walkie talkien og løs saken. Det er brannvernuke og brannsikkerheten må sjekkes. Ta på deg hjelm, vest og utstyr og se til at hjemmet ditt følger alle regler. Lusker det noen rundt i hagen? Sett opp alarmen eller ta frem nattkikkerten og dra på oppdrag. Med nattkikkerten kan små agenter jobbe i fred, uten at skurkene kan se dem.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.