Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale - Føll - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17809
   

Schleich. Clydesdales hester vokser saktere enn andre hesteraser. Folene er ikke fullt utvokst til før alderen sju eller åtte, i stedet for fire eller fem. De veier over 1000 kg - så mye som en liten bil. De er så sterke at de kan trekke gjenstander som er tunge og er populære arbeidshester.

  • Mål :. 8 x 8,8 x 3,4 cm

Samle på alle de morsomme Schleich hestene.

Produktdetaljer
Modell13810
EAN4005086138100
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.