Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale, føll - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17809
   

Clydesdales er blant de største hestene i verden. Når de er fullt utvokst, er deres høyde 160-180 cm. De eneste hestene som er større er Shire-hester og Brabantere.

Clydesdalehester vokser saktere enn andre hesteraser. Føllene er ikke fullt utvokste før de er blitt sju eller åtte år gamle, i stedet for fire eller fem. Da veier de over 1000 kg – så mye som en liten bil. De er så sterke at de kan trekke gjenstander som er mye tyngre enn seg selv. Dette betyr også at de trenger mye mat og vann. Hver dag trenger de 20-25 kg korn med mineraler og vitaminer, og rundt 50-60 kg høy. Det burde være unødvendig å si det, men dette gjør dem tørste – veldig tørste, faktisk. Clydesdalehester drikker over 100 liter vann per dag.

Morsomme fakta

  • Clydesdaleføll er allerede nesten en meter høye ved fødselen.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Innhold:

  • 1 Schleich Clydesdale - føll

Detaljer:

  • Mål: 8,3 x 3,7 x 7,9 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13810
EAN4005086138100
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.