Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Farm World solrik markedsdag 42528 - lekesett med hest, salgsvogn og 2 figurer - 27 deler

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
01216-59
   

Med dette lekesettet fra Schleich Farm World kan Ben og hans mor Laura vise fram og selge deres ferskeste varer. Ben og hans mor Laura laster opp salgsvogna med ferske varer direkte fra gården. Saftige epler, ferske egg, sprø salat, poteter fra åkeren, kald melk og brød får alt plass i vognen. Når alt er lastet og klart kan vogna fesetes til deres hardtarbeidende ponni Poppy, også er det avgårde for å selge varene. Har de nok epler med seg?

Varene kan stilles opp ved behov og pekeren på skalaen kan beveges. Settet tilbyr varierte lekemuligheter.

Funksjoner:

 • Hesten Poppy kan lekes med utenom vogn, og byttes ut med andre hester
 • Tilbehøret passer på lasteområdet
 • Hesten kan dra salgsboden
 • Figurene har bevegelige armer og ben

Morsomme fakta

 • Ben har alltid noen ferske gulrøtter klar for å gi til Poppy

Inneholder:

 • Laura figur
 • Ben figur
 • Dartmoor ponnihoppe
 • Tau, Seletøy
 • Vogn, Trekkstang
 • Parasoll, Benk, Kasse
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 34 x 23 x 12 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42528
EAN4059433383484
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.