Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Pinto, føll - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17814
   

Pinto-føll er født med sin karakteristiske flekkete pels. Over tid kan fargede flekker utvikle seg, mens de hvite områdene generelt ikke endres.

Pintoer forveksles ofte med paint-hester, fordi de ser veldig like ut. Men paint-hester er en bestemt rase, mens pintoer er definert av hvordan pelsen ser ut. Dette betyr at i prinsippet, kan det vakre mønsteret dukke opp i en hvilken som helst rase. Hestene blir da omtalt som for eksempel arabiske pintoer eller Tinker-pintoer. Det finnes til og med Pintaloosas – en blanding av pinto og Appaloosa. Som en tommelfingerregel: Hvis du ikke kjenner rasen på en flekket hest, kan du trygt si det er en pinto. Det er alltid riktig.

Morsomme fakta

  • Mens grå hester alltid har svart hud, har pintoer alltid rosa hud under den hvite pelsen.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Inneholder:

  • 1 Schleich hest - Pinto-føll

Detaljer:

  • Mål: 8,6 x 3,2 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13803
EAN4005086138032
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.