Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Spermhval - 23 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
17987
   

Spermhvalen har en blek, voksaktig olje kalt spermaceti på hodet sitt. Dette gjør det mulig for den å dykke opptil 3000 meter dypt, og være under vann i opptil 2 timer. Spermhvalen holder flere rekorder. Den er den største tannhvalen og har størst munn av alle hvaler. Den kan til og med svelge en person hel. Den er imidlertid ikke farlig for mennesker ettersom at den kun er interessert i å angripe blekksprut, som den spiser rundt 1,5 tonn av per dag.

Spermhvalens hjerne veier 9,5 kg som gjør den til den tyngste av alle pattedyr. Den navigerer seg i havet ved hjelp av ekko-lokasjon. Du kan høre dens plystring, jamring og knirking under vannet flere kilometer unna.

Morsomme fakta:

Spermhvalen har et stort, rektangulært hode som utgjør en tredjedel av dens kroppsvekt.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Physeter macrocephalus
  • Globalt hjem: Havet
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Pelagisk, Kontinentalsokkel

Innhold:

  • 1 x Schleich Spermhval

Detaljer:

  • Mål: 5,5 x 23,5 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14764
EAN4005086147645
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.