Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Tennessee Walker, føll - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17817
   

Hovene på en Tennessee Walker har en svært grunn vinkel. De fleste hester av denne type er "barbent", dvs. at de ikke bruker hestesko. Sko ville bare komme i veien for gåingen.

Tennessee Walkers er berømte for sine gangarter, som er svært behagelige for ryttere: "gange", "løpende gange" og "moderat galopp". Selv føllene kjenner instinktivt disse gangartene og elsker å vise dem frem når de leker seg i paddocken. Alle Tennessee Walkere er nedstammet fra et svart føll som het Black Allen, født i 1886. Svart Allen likte ikke å trave, men ville mye heller lunte raskt avgårde ("gange" og "løpende gange"). Oppdretterne fant raskt verdi i disse nye gangartene.

Morsomme fakta

  • En Tennessee Walker er kjent for sitt svært myke og jevne ganglag.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Innhold:

  • 1 Schleich Tennessee Walker - føll

Detaljer:

  • Mål: 8,4 x 3 x 7,9 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13804
EAN4005086138049
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.