Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Veterinæsbesøk hos hoppa og føllet - med hester, figur og grisunge

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
03216-60
   

Veterinæren drar avgårde med veterinærutstyret sitt til stallen, for å ta vare på quarterhorse-føllet. Mens veterinæren behandler føllet, skifter bandasje og lytter til hjertet med stetoskopet følger quarterhest-hoppa nysgjerrig med. Selvfølgelig er hun også bekymret over at noe skal skje med føllet sitt. Den frekke grisungen fra gården er også tilstede of utnytter muligheten til å spise noen saftige epler når ingen ser. Etter undersøkelsen blir føllet premiert med en flaske melk.

Funksjoner:

 • Veterinær-figuren har bevegelige armer og bein
 • Medisinboksen kan åpnes og lukkes

Morsomme fakta

 • Den rampete grisungen er alltid på utkikk etter godsaker å spise

Inneholder:

 • Quarterhest hoppe
 • Quarterhest føll
 • Grisunge
 • Veterinærfigur
 • Veterinærboks
 • Tilbehør

Detaljer:

 • Mål: 19 x 5,5 x 11,5 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42486
EAN4055744029929
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.