Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Baby Driver Plus 3i1 trehjulssykkel - rosa

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 398,-
På lager
SKU
08216-36
   

Baby Driver Plus trehjulssykkel i rosa fra Smoby kan følge med barnets utvikling fra 10 måneder opp mot 4 år. Sykkelen kombinerer sikkerhet, komfort og moro - ideelt for alle deres turer.

Utstyrt med forhøyet ryggstøtte kan barnet fra 10 måneder sitte komfortabelt i tøysetet. En 5 punkts sikkerhetssele og ergonomisk, sammentrekkbar fotstøtte er også inkludert. Barnet vil elske gåturer, og mens det oppdager verden kan det leke med lekerattet, hornet, sidespeilene, girspak og den mekaniske nøkkelen. Med avtagbar bag med håndtak samt krok til poser, roterende UV-sikker skygge og flaskeholder er denne vogna praktisk både for store og små.

  • Smoby Baby Driver Plus trehjulssykkel i rosa
  • Inkludert 5 punkts sele for sikring av de minste barna
  • Med avtagbar bag med håndtak, roterende UV-beskyttelse og flaskeholder
  • Foreldrehåndtak kan justeres i 3 posisjoner

Dere kan nyte rolige turer takket være vognens stille EVA-hjul og du kan styre framhjulet med et lett trykk på en av håndtakets sider. Frihjulssystem gir deg kontroll over hvem som styrer, slik at barnet kan bruke pedalene som fotstøtte når du styrer vogna. Når barnet er stort nok til å tråkke på pedalene selv kan du enkelt bytte styring og la barnet utforske på egenhånd, hvem vet hvilke spennende skatter som kan plasseres på bagasjebrettet bak sykkelen?

Inneholder:

  • Smoby Baby Driver Plus trehjulssykkel

Detaljer:

  • Mål: 68 x 52 x 101 cm
  • Setehøyde: 31 cm
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 10 mnd.
Produktdetaljer
Modell741501
EAN3032167415011
MerkeSmoby
3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil 3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil

Ratt med horn

De minste barna underholdes av stativ med ratt, horn, speil og mekanisk nøkkel.

Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte

Fotstøtte

Med ergonomisk støtte til barnets bein, som kan tas bort ettersom barnet blir større.

2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer 2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer

Krok til poser

Justerbar krok til poser som kan frigjøre voksnes hender, for en mer behagelig tur.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.