Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Little Smoby Green putteboks med 8 former

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
10226-34
   

Med Little Smoby Green sorteringsboksen kan barnet utvikle sine motoriske ferdigheter, og gjenkjenne farger og former gjennom lek. Denne puttekassen kommer med 8 former (kvadrat, triangel og heksagon) som kan puttes eller stables. Takket være det praktiske håndtaket kan barnet enkelt bære med seg leken for lek og læring hvor som helst. 

Little Smoby Green er sammensatt av 90% plantebasert plastikk fra sukkerrør, og vil bli en kjær gjenstand i hverdagen. Sorteringsleken og formene er 100% resirkulerbare og pakningen er laget av resirkulert papp.

Inneholder: 

  • Little Smoby puttekasse
  • 8 former

Detaljer:

  • Mål: 19,4 x 17 x 13,5 cm
  • Materiale: plantebasert plast
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell140604
EAN3032161406046
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.