Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Little Smoby 3 lekebiler i oppbevaringskasse

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 198,-
Utsolgt
SKU
10226-41

La barnet fordype seg i Little Smoby universet med disse 3 lekebilene fra Smoby. Med en oppbevaringskasse med håndtak kan barn fra 12 måneder forestille seg uendelige historier og eventyr med de søte bilene.

Hver bil måler rundt 5x7 cm og har behagelige farger og ansikt som gir dem mer personlighet. Bilene er spesielt ideelle for de minste takket være de runde formene og solide design. Ved å leke med biler stimuleres barnets motoriske egenskaper samtidig som de har det moro.

Inneholder:

  • Oppbevaringsboks
  • Leke-brannbil med stige
  • 2 lekebiler

Detaljer:

  • Mål bil: 5x7 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell140204
EAN3032161402048
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.