Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Little Smoby garasje med kjørebane og 2 kjøretøy - passer fra 18 mnd.

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 658,-
På lager
SKU
10226-27
   

Den store garasjen fra Little Smoby lar barnet glede seg over lek med små biler fra tidlig alder. Garasjen er satt sammen av flere aktiviteter tilpasset de små, som en super-rampe hvor bilene kan skli ned 3 etasjer, en hemmelig falldør som får bilene til å forsvinne, heis, reparasjonsområde, bilvask, bensinpumper, helikopter-parkering og mer. 

Perfekt til kreativ og motorisk lek bestående av mye moro. Garasjeanlegget kan enkelt transporteres takket være håndtak på toppen. Perfekt for småbarn fra 18 måneder og oppover.

Inneholder:

  • Smoby garasje
  • 4 kjørebane-deler
  • Lekebil
  • Helikopter

Detaljer:

  • Mål: 60 x 62 x 43 cm
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell140203
EAN3032161402031
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.