Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby piknikbord til lekehus

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 492,-
Få igjen på lager
SKU
03248-76
   

Det grønne piknikbordet fra Smoby kan tilpasses en rekke Smoby lekehus, for enda flere lekefunksjoner. Bordet er satt sammen med 2 benker slik at barn kan sitte og spise ved det, tegne eller bare sitte og prate sammen med venner. Kanskje det er her de serverer sine beste liksom-retter? Det solide piknikbordet er UV-behandlet for lengre holdbarhet og bevaring av frager over tid slik at det kan glede i flere år.

Inneholder:

  • Smoby piknikbord

Detaljer:

  • Mål: 81 x 54 x 49 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 2 år

Merk: Kan kombineres med lekehusene Smoby Friends, Life, Chef og Jura.

Produktdetaljer
Modell810920
EAN3032168109209
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.