Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Rookie Ride-On - sykkel med 4 hjul - fra 12 mnd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 472,-
Utsolgt
SKU
03205-96

Smoby Rookie Ride-On er en genial sykkel med 4 hjul. Her droppes alt av støttehjul og balansehjelp, de 4 hjulene er nemlig nok i seg selv. En genial erstatter for trehjulssykkelen. Ditt barn har kanskje akkurat lært seg å gå på egen hånd og er klar for å ta utfordringen et steg videre. Da kan denne sykkelen være en grei start. Skyv, styr og spark. Med sine 4 hjul tilbyr Rookie Ride-on full støtte.

Sykkelen har et ergonomisk sete i plast, styre med gummihåndtak for bedre grep og stillegående hjul. Det er også en praktisk kasse bak, slik at skatter funnet på veien kan fraktes med til ønsket lokasjon. Sykkelen oppmuntrer til motorisk utvikling, balanse og den øker selvtilliten til ditt barn når han/hun mestrer sykkelen.

Styret har en begrenset styrevinkel som sikrer maksimal sikkerhet og stabilitet under bevegelse. Sykkelens metallramme gjør konstruksjonen robust og du kan være trygg på at ditt barn får den beste opplevelsen.

  • 4 hjul
  • Metallramme
  • Ergonomisk sete
  • Gummigrep på styret
  • Oppbevaring bak

Detaljer:

  • Farge: rosa, blå og hvit
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell721401
EAN3032167214010
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.