Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Utekjøkken til lekehus med 17 tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 522,-
Utsolgt
SKU
03205-76

Smoby Utekjøkken er det perfekte tilbehøret til ditt Smoby lekehus for å tilføre nye lekefunksjoner. Lekekjøkkenet oppmuntrer til rollespill og fantasifull lek.

Kanskje ønsker barnet ditt å lage mat slik som mamma og pappa, og da er dette lekekjøkkenet perfekt til å øve seg. Lekekjøkkenet består av en grill og vask med kran. Det er også praktiske kroker på den ene siden, slik at kjøkkenredskaper kan henges opp. Lekekjøkkenet kommer dessuten med 17 ulike kjøkkentilbehør.

Akkurat som lekehusene far Smoby, er også lekekjøkkenet svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet slik at det beholder fargen over lengre tid. La barnet diske opp de lekreste retter på grillen og inviter venner og familie til et herremåltid!

Inneholder:

  • Smoby utekjøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 54 x 34,5 x 97,6 cm
  • Alder: fra 2 år

Merk: kompatibel med lekehusene: Smoby Nature, Smoby Neo Jura, Smoby My New House, Smoby Chef House, Smoby lekehus med plantekasse og Smoby Neo Friends. 

Produktdetaljer
Modell810901
EAN3032168109018
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.