Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Fun lekesenter med masse aktiviteter

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 3742,-
Få igjen på lager
SKU
03192-112
   

Smoby Fun lekesenter er utstyrt med en lang rekke aktiviteter for barn. Multisportsområdet er utstyrt med sklie, basketballkurv, ballvegg med nett, og en justerbar vegg som kan brukes som både stoge og til klatring.

Dette lekesenteret er produsert i plast med anti-UV-behandling som er svært mostandsdyktig mot vært og vind, og som gjør at fargen holder seg lengre. Dette lekesenteret inneholder alt barna trenger for å leke og for å utvikle motorikken og balansen.

Funksjoner:

  • Sklie 150 cm
  • Basketball-kurv med nett
  • Ballvegg med nett
  • Justerbar vegg med stige og klatrevegg

Lekehuset kommer også med piknikbord, det perfekte stedet for en liten pause og en matbit

Detaljer:

  • Mål: 284 x 203 x 176 cm
  • Vekt: 29,3 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell840203
EAN3032168402034
MerkeSmoby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.