Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Fun lekesenter med sklie, fotballnett, basketballkurv og piknikbord

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 594,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
Utsolgt
SKU
03192-112

Smoby Fun lekesenter er utstyrt med en lang rekke aktiviteter for barn. Multisportsområdet er utstyrt med sklie, basketballkurv, ballvegg med nett, og en justerbar vegg som kan brukes som både stige og til klatring.

  • Sklie 150 cm
  • Basketball-kurv med nett
  • Ballvegg med nett
  • Justerbar vegg med stige og klatrevegg

Dette lekesenteret er produsert i plast med anti-UV-behandling som er svært motstandsdyktig mot vært og vind, og som gjør at fargen holder seg lengre. Dette lekesenteret inneholder alt barna trenger for å leke og for å utvikle motorikken og balansen. Lekehuset kommer også med piknikbord, det perfekte stedet for en liten pause og en matbit.

Inneholder:

  • Smoby Fun lekesenter

Detaljer:

  • Mål: 284 x 203 x 176 cm
  • Vekt: 29,3 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell840203
EAN3032168402034
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.