Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog 30 års jubileumsfigurer - Sonic, Mecha Sonic og Dr. Eggman - 10 cm

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 348,-
Få igjen på lager
SKU
03226-73
   

Sonic the Hedgehog™ er et av verdens mest ikoniske videospill-karakterer gjennom tidene. Sammen med sine venner Tails, Knuckles og Amy løper Sonic rundt planeten for å bekjempe urettferdighet og beseire sin erkefiende, den onde Dr. Eggman.

Denne 3-packen feirer Sonic the Hedgehogs 30 års jubileum, med 3 figurer på rundt 10 cm. Gjenskap spenningen fra spillet med disse høyst detaljerte figurene med bevegelige ledd, bestående av Sonic, Dr. Eggman og Mecha Sonic. Bygg ditt eget Sonic-univers med disse figurene eller kombiner med andre lekesett. Dette er en hit blant barn og Sonic-fans!

Inneholder:

  • Sonic the Hedgehog
  • Dr. Eggman
  • Mecha Sonic

Detaljer:

  • Mål: ca. 10 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell408634-RF1
EAN192995408630
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.