Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan barnehagesekk med lomme foran - blå

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
07206-156
   

Med SpiderMan ryggsekk vil barnet glede seg til barnehagen. Denne ryggsekken er blå med bilde av SpiderMan på framsiden, og består av et romslig hovedrom med glidelås, og praktisk lomme foran, også denne med glidelås. Skulderstroppene er justerbare.

Sekken er stor nok til å romme både matboks og drikkeflaske, ekstra klær og diverse annet.

Inneholder:

  • 1 Spider-Man ryggsekk

Detaljer:

  • Mål: 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Materiale: Polyester
Produktdetaljer
ModellSPMA7601
EAN4043946295877
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.