Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Classic posert figur i metall - 10 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
06223-4
   

Drøm deg bort til Marvels univers fylt av superhelter og skurker, nærmere bestemt til New York hvor Spider-Man befinner seg. Denne die-cast metallfiguren er ca. 10 cm høy og kommer med SpiderMans kjente og ikoniske detaljer og farger. Figuren er støpt i den populære action-posisjonen til helten.

Skap spennende historier og eventyr med actionfiguren. Når leken er ferdig kan du plassere din helt egen SpiderMan-figur i bokhyllen eller på skrivebordet og bruke den som en super innredningsdetalj på rommet ditt. Samle flere figurer (kjøpes separat) og skap et heftig team med superhelter med alle slags superkrefter.

Inneholder:

  • Marvel Classic SpiderMan metallfigur

Detaljer:

  • Mål: 10 cm
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 8 år

Produktdetaljer
Modell253221005
EAN4006333068805
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.