Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars Classic Deluxe Stormtrooper kostyme - 6-12 mnd - heldrakt med myk hjelm

-44%

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Kampanjepris 166,-
Vår lavpris: 296,-
44%
Du sparer: 130,-
På lager
SKU
06227-96
   

Med dette Classic Deluxe Stormtrooper kostymet fra Star Wars kan selv barn på ca 6-12 mnd bli en del av troppen! Denne myke heldrakten består av en myk, hvit drakt med svarte detaljer som er printet på. Den myke hjelmen og de myke skoene fullfører kostymet, og hele antrekket er behagelig å ha på for de små.

Inneholder:

  • Stormtrooper heldrakt med sko
  • Myk hjelm

Detaljer:

  • Størrelse: Infant
  • Alder: 6-12 mnd
Produktdetaljer
Modell700760
EAN883028341702
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.