Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars Jedi Classic Deluxe kostyme - large - 10-12 år - Jedi-kjole med hette og støveltrekk

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 296,-
Utsolgt
SKU
06227-90

Gå inn i rollen som en Jedi med dette Classic Deluxe Star Wars kostymet i størrelse large! Med den brune Jedi-kjolen som kommer med et festet belte og støveltrekk er barn i alderen 10-12 år klare til å kjempe mot den mørke siden. Beskytt galaksen uavhengig av hvilken planet du kjemper på, og kle deg som en ekte kriger når du tar på dette heltinnekostymet. Ta tak i lyssverdet ditt (kjøpes separat) og hold fiendene på avstand.

Inneholder:

  • Jedi-kjole med hette
  • Støveltrekk

Detaljer:

  • Størrelse: large (ca. 147 cm)
  • Alder: 10-12 år

Merk: lyssverd medfølger ikke.

Produktdetaljer
Modell700608
EAN883028335299
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.