Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars Lightsaber - Forge Darksaber sverd til rollelek - forlengbart sverdblad med lydeffekter og lys - sort

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 318,-
På lager
SKU
02228-04
   

Bli med i kampen og ta del i Star Wars universet med din egen sorte Darksaber. Sverdets skaft er inspirert av Jedi og Sith-våpnene fra Star Wars Galaxy. Bruk det medfølgende bladet, hetten, dekselet og kjernen for å bygge lyssverdet slik du ønsker, og gå inn i en kamp med en enorm kraft og lat som om du er i en lyssverdduell. Lyssverdet har stilige lydeffekter fra Stars Wars og det lyser i fargen sort når du er klar for å gå inn i kamp. Forge Darksaber sverdet kan også kombineres med Forge Darth Vader-sverdet (selges separat).

Inneholder:

  • 1 Star Wars Lightsaber - Forge Darksaber sverd

Detaljer:

  • Farge: sort
  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF1169
EAN05010993848379
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.