Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars Lightsaber - Forge Darth Vader-sverd til rollelek - forlengbart sverdblad med lydeffekter og lys - rød

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 352,-
På lager
SKU
02228-03
   

Bli med i kampen og ta del i Star Wars universet med din egen røde Darth Vader Lightsaber. Sverdets skaft er inspirert av Jedi og Sith-våpnene fra Star Wars Galaxy. Bruk det medfølgende bladet, hetten, dekselet og kjernen for å bygge lyssverdet slik du ønsker, og gå inn i en kamp med en enorm kraft og lat som om du er i en lyssverdduell. Lyssverdet har stilige lydeffekter fra Stars Wars og det lyser i fargen rød når du er klar for å gå inn i kamp.

Inneholder:

  • Star Wars Lightsaber - Forge Darth Vader sverd

Detaljer:

  • Farge: rød
  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF1167
EAN05010993848355
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.