Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Landsbyklinikk lekesett med mer enn 45 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 572,-
På lager
SKU
10216-63
   

Har din Sylvanian en irriterende hikke de ønsker bli kvitt, eller de har snublet og skadet poten i lek er dette det rette stedet å dra for å få dem bedre. I tillegg til legeklinikk kommer dette Sylvanian Family-settet også med alt du vil forvente å finne på et legesenter, inkludert en resepsjon og masse lesemateriale, et antrekk til din egen Sylvanian doktor og undersøkelsesutstyr som kan være nyttig i praksisen. Utstyret inkluderer et stetoskop, vekt og en oppslagstavle.

Med mer en 30 deler inkludert er dette lekesettet akkurat den medisinen du trenger for å få dine Sylvanianere friskere. Landsbyklinikken kan kobles sammen med Beechwood Hall og Cosy Cottage starthjem (modell 5302).

Inneholder:

  • Sylvanian Families landsbyklinikk
  • Resepsjon med stol
  • Legeantrekk
  • Bord, sofa og tilbehør
  • Undersøkelsesbenk
  • Legeutstyr

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

MERK: figurer følger ikke med, selges separat.

Figurene fra Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5096
EAN5054131050965
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.