Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Sykepleier lekesett med 35 deler - 1 kaninfigur inkludert

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 286,-
På lager
SKU
10216-29
   

Hvis dine Sylvanians føler seg syke eller litt rufsete er dette Sylvanian Families lekesettet med sykepleier og utstyr det dere trenger for å gjøre deres dårlige humør bra! I tillegg til Kate Milk kaninfiguren i sitt sykesøsterantrekk kommer settet også med alt en sykepleier trenger for å behandle sine pasienter, fra nødvendig hjelpemiddel som rullestol og gips, til mer lukseriøst utstyr som behagelige tøfler.

Settet inneholder 35 deler inkludert sprøyte, termometer og masse andre ting du kan finne på et sykepleier-kontor. Perfekt for empatisk sykepleierlek og passer ypperlig sammen med Sylvanian Families landsbyklinikk (modell 5096, selges separat).

Inneholder:

  • 1 Kate Milk kaninfigur i sykesøsteruniform
  • 1 rullestol, 1 par krykker, 1 gips
  • 1 par tøfler, 1 bandasje
  • 1 utstyrsbord, 1 teppe
  • Masse utstyr og tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5094
EAN5054131050941
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.