Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Sylvanian Families bjørnefamilie - med 4 figurer

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 336,-
På lager
SKU
10216-28
   

Dette familiesettet fra Sylvanian Families består av de 4 bjørnene Patrick, Margaret, Piers og Andromeda. 

Patrick er borgemester i landsbyen og er en alle kan stole på. Han tenker alltid på hva som kan gjøres for byen og sørger for at alt er bra. Det er en travel jobb, men han sier alltid at hans kone Kargaret sitt smil gir ham energi. Margaret er svært høflig og gjør en god jobb med å lære barna bordmanerer. Hun har slik et gledelig smil at selv de mest rampete barna vil høre etter og lærer seg manerer.

Piers har god apetitt og sier alltid at han er sulten. Kjenner han lukten av mat under lek med venner kan han ikke hjelpe for å følge nesen. Mamma Margaret lar han ikke hjelpe til med å forberede måltid fordi han aldri klarer holde hendene av maten. Andromeda er god til å lytte til venner og hjelper dem bli enige om alt. Når barna planlegger julekonstert og ingen klarer bli enige om hva de skal gjøre hjelper Andromeda dem slik at alle blir glade. Andromeda elsker søtsaker og har alltid med seg noe.

  • Sylvanian Families bjørnefamilie
  • Figurene har beveglige armer og bein
  • Med avtagbart tøy

Inneholder:

  • 4 Sylvanian Families figurer

Detaljer:

  • Mål figur:
    • Patrick, Margaret: ca. 8 cm
    • Piers, Andromeda: ca. 6 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5059
EAN5054131050590
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.