Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families Town Series - Persisk katt motesett - 11 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 338,-
Få igjen på lager
SKU
10216-6
   

Motesett fra Sylvanian Families Town-serie. Dette settet kommer med 1 persisk katt inkludert, perfekt for små motedesignere. Kombiner og test ut forskjellige antrekk og tilbehør, som sko, vesker og hatt. Den persiske katten Alicia vil alltid være moteriktig kledd, og aldri kjedelig.

Inneholder:

  • Alicia persisk katt
  • Topp, skjørt
  • Kjole, Kappe
  • Sko, hatt og vesker
  • Smykke og parasol
  • Utkledningsdukke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families ble laget i Japan i 1985 og er elsket i hele verden. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5461
EAN5054131054611
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.